Bierproeverij Valkenburg

Ein prosit

Beleef een smakelijke bierproeverij in Valkenburg

Speciaalbier proeven tijdens een bierproeverij in Valkenburg, een stad vol gezelligheid met veel cafés. Pub Henry VIII is een van die gezellige plekken en onder de lokale gasten misschien wel hét gezelligste café van Valkenburg! Bij de ‘’Pub’’ stellen wij dan ook een aantal heerlijke bierproeverijen voor jou samen, de zogenaamde ‘’bierwandelingen’’!

Een walhalla voor bierliefhebbers

Wat is een bierproeverij?

Voor wie zich afvraagt: “Wat is een bierproeverij?”. Het is simpelweg een hemel op aarde voor bierliefhebbers. Tijdens een bierproeverij krijg je de kans om verschillende soorten bier te proeven, van licht en fruitig tot donker en mysterieus. Je leert niet alleen de smaken herkennen, maar wij vertellen ook de verhalen achter de bieren.

Waarom zou je een bierproeverij in Valkenburg willen proberen? Omdat het leuk, leerzaam en vooral ontzettend lekker is. Je krijgt de kans om je vrienden te imponeren met je nieuwe kennis. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet weten waarom dat ene bier zo heerlijk fruitig smaakt?

Man die bier tapt voor een bierproeverij in Valkenburg
Man die geniet van een bierproeverij in Valkenburg

Dé plek voor een bierliefhebber

De charme van een bierproeverij in Valkenburg

Waarom zou je kiezen voor een bierproeverij in Valkenburg? Simpel: het is de perfecte setting. Denk aan gezellige terrasjes, pittoreske straatjes en een rijke geschiedenis. Het enige wat nog ontbreekt is een lekker glas bier in je hand, maar dat is precies waar wij voor zorgen.

Wat kun je verwachten bij onze bierproeverij in Valkenburg?

Bij ons kun je genieten van vier unieke bierwandelingen, die elk een selectie van speciaalbieren uit onze uitgebreide collectie presenteren. Wij bieden geen traditionele bierproeverijen aan, maar laten je graag kennismaken met onze diverse biermenu’s. Kies je favoriete bierwandeling en laat je verrassen door de smaken die wij te bieden hebben! 

Onze bierwandelingen zijn ontworpen voor liefhebbers van ambachtelijke bieren en avontuurlijke drinkers die graag nieuwe smaken ontdekken. Elke bierwandeling biedt een unieke combinatie van bieren, perfect om te delen met vrienden of om zelf van te genieten terwijl je de sfeer van Valkenburg opsnuift. Wil je meer weten over onze biermenu’s? Bekijk onze bierwandelingen voor meer informatie.

Let op: Onze bierwandelingen zijn geen fysieke wandeltochten met bier, maar een culinaire reis door onze bierkaart, waarbij je verschillende proeft in een ontspannen en gezellige sfeer!

High beer

Stel je eigen bierproeverij samen bij de ‘’Pub’’. Ontdek nieuwe smaken en geniet van de bijpassende tapasplank. Proef samen met je biervrienden en beleef een leuke middag!

  • Met Henry’s Tapasplank: €34,75 p.p.
  • Zelf vier luxe tapasgerechten uitzoeken uit onze dinerkaart: €42,50 p.p.

*Let op: Bieren met een * kunnen niet in dit arrangement worden gekozen.

De gezelligste kroeg van Valkenburg

Waar vindt de bierproeverij in Valkenburg plaats?

De bierproeverij vindt plaats in Pub Henry VIII, een karakteristieke pub met een warme en uitnodigende sfeer. Onze pub is ingericht in een klassieke Engelse stijl, met gezellige hoekjes en een ruime bar. Het is de ideale plek om te ontspannen, nieuwe vrienden te maken en vooral te genieten met je biervrienden van een bierproeverij in Limburgse stijl!

Man die bier tapt voor een bierproeverij in Limburg

Bierproeverij in Zuid-Limburg reserveren

Ben je klaar om je bier avontuur te beginnen? Wacht dan niet langer en reserveer je plek voor onze bierproeverij in Limburg! Reserveren kan eenvoudig via de knop hieronder!

Grote groepen

Heb je een groep vrienden, familie of collega’s die ook dol zijn op bier? Of je nu een bedrijfsuitje, verjaardag of gewoon een leuke avond wilt organiseren, wij bieden bierproeverijen op maat voor groepen. Vraag een vrijblijvende offerte op en wij zorgen voor een onvergetelijke bierervaring.

Pub Henry VIII

Adres- & Contactgegevens

Openingstijden

Maandag

16.00 - 01.00

Dinsdag

16.00 - 01.00

Woensdag

11.00 - 01.00

Donderdag

11.00 - 01.00

Vrijdag

11.00 - 02.00

Zaterdag

11.00 - 02.00

Zondag

11.00 - 01.00