Over ons

Gelegen in het centrum van Valkenburg aan de Geul

'De Pub' draagt al 15 jaar lang zorg voor gastvrijheid

Welkom bij ‘de Pub’. De huiskamer van Valkenburg. De stamkroeg van vele Valkenburgers en liefhebbers ver daarbuiten: hier krijg je meer dan alleen (speciaal)bieren. De dorpse en stadse zaken worden hier besproken onder het genot van allerlei drankjes. Of je nu wilt genieten van heerlijke wijn, een passende lunch, een ouderwetse stapavond wil beleven of een geschikte locatie zoekt voor een vergadering, feest of andere gelegenheid: bij Pub Henry VIII ben je aan het juiste adres. We bieden onze bourgondische gastvrijheid aan in een sfeervolle ambiance. Iedereen is hier van harte welkom. Jouw avond uit, onze zaak!

Ouderwets genieten

In het hart van Valkenburg aan de Geul

Pub Henry ‘de achtste’ is gelegen in het centrum van Valkenburg aan de Geul, in de bruisende Grote Straat. Hier geniet je van ouderwetse gastvrijheid, goede service en kwaliteit. Hierom weten mensen uit Valkenburg en ver daarbuiten, ons te vinden.

Man die een biertje drinkt in de ''pub''

Spijs en drank

Bier of fris. Eten, dansen of gewoon gezellig kletsen aan de bar.

Spijs en drank

Bier of fris. Eten, dansen of gewoon gezellig kletsen aan de bar.

Feestzaal bij Pub Henry VIII

Onvergetelijke momenten maak je in onze sfeervolle zaal achter de glas-in-looddeuren.

Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren, wil je jullie volgende zakelijk succes bespreken of ben je op zoek naar een intieme setting voor een koffietafel? Pub Henry VIII is de geschikte locatie voor de ontvangst van grotere groepen tot wel 80 personen. Achter de glas-in-lood deuren bij Pub Henry VIII bevindt zich een prachtige zaal die wacht om jouw speciale gelegenheid naar een hoger niveau te tillen.

Bieren van de tap voor een bedrijfsborrel

Het team van Pub Henry VIII

Het verschil maken in de gezelligste kroeg van Valkenburg?

“De Pub” zoekt collega’s! Altijd al willen werken in een team van absolute horeca-toppers? Dan is dit jouw kans! Pub Henry zoekt per direct enthousiaste bedieningsmedewerkers en afwassers om ons topteam te versterken. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime baan, bij ons ben je aan het juiste adres!