Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over de Pub

Is de Pub geopend met de feestdagen?

Wij zijn met de feestdagen gewoon geopend!

Kan ik bij Pub Henry VIII werken?

Ons hechte team staat altijd open voor nieuwe collega’s met dezelfde, positieve instelling. Bekijk onze vacature pagina.

Zijn er mogelijkheden om een ruimte af te huren?

Zeker! Onze sfeervolle zaal biedt veel mogelijkheden voor jouw speciale gelegenheid. Het is een ideale locatie voor je feest, borrel, vergadering of koffietafel. Bekijk hier alle mogelijkheden.

We willen met een grote groep komen. Moeten we dit vooraf laten weten?

Willen jullie komen lunchen of dineren? Neem dan zeker even contact met ons op om een tafel te reserveren. Komen jullie in de avond voor een drankje? Loop dan gerust binnen. Kom vroeg!

Kunnen jullie rekening houden met speciale (dieet)wensen?

Ja, zolang je dit tijdig aan ons doorgeeft. Bel ons of stuur een mail.

Ik ben allergisch voor bier. Is dat erg?

Ja.

Zijn er taxistandplaatsen?

We willen natuurlijk dat je zo veilig mogelijk thuis komt na een onvergetelijke avond. Op het Walramplein, op zo’n 100 meter afstand van de Pub, vind je de taxi standplaatsen. Liever op voorhand een taxi bestellen? Neem dan contact op met Botaxi 043-6012221 | info@botaxi.nl

Waar kan ik parkeren?

In Valkenburg zijn er genoeg plekken waar je de auto kwijt kunt. Dit kan o.a. op het Walramplein, Berkelplein of Parkeergarage aan de Kei. Bekijk hier een overzicht van alle parkeermogelijkheden in het Geulstadje!

Moet ik een tafel reserveren?

Tijdens weekenden kan het vaker druk zijn. Om teleurstelling te voorkomen kun je een tafeltje reserveren, maar je mag ook bij ons binnen lopen. We komen altijd tot een gewenste oplossing. Desnoods onder het genot van een lekker drankje.

Wat zijn de openingstijden

Maandag 11.00 – 1.00 uur
Dinsdag 16.00 – 1.00 uur
Woensdag 11.00 – 1.00 uur
Donderdag 11.00 – 1.00 uur
Vrijdag 11.00 – 2.00 uur
Zaterdag 11.00 – 2.00 uur
Zondag 11.00 – 1.00 uur