Bedrijfsborrel

Proosten op successen

Dé locatie voor jouw perfecte bedrijfsborrel in Valkenburg

Tijd voor een borrel? Of deze nu gepland staat om een werksucces te vieren, omdat iedere vrijdag een reden is om te borrelen of misschien wel om het jaar mooi af te sluiten. Borrelen en gezelligheid kent geen tijd en bij Pub Henry VIII staan we elke dag voor jou klaar!  Een bedrijfsborrel moet natuurlijk even soepel lopen als alle processen binnen jouw bedrijf. De ”Pub” is de ideale plek om een bedrijfsborrel te organiseren, midden in het hart van Valkenburg, door de uitgebreide keuze aan hapjes en overheerlijke bieren, wijnen en nog veel meer. Kom het zelf ervaren, en vooral proeven! 

Ruimte voor ultieme gezelligheid

Zaal huren voor grote bedrijfsborrels

Iets groters te vieren met je collega’s? Of misschien wel een bedrijfsborrel combineren met verschillende teambuilding activiteiten? Voor welke reden dan ook, Pub Henry VIII heeft de mogelijkheid om een zaal te huren en jouw bedrijfsborrel uniek te maken! Onze zaal is ook perfect voor een kerstborrel met een beetje privacy en intimiteit. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eerstvolgende bedrijfsborrel in onze zaal?

Bedrijfsborrel bij Pub Henry
Borrelhapjes bij bedrijfsborrel bij Pub Henry VIII

Heerlijke bites

Uitgebreide kaart & buffetmogelijkheden

Bij een bedrijfsborrel horen natuurlijk lekkere drankjes, maar ook een uitgebreide mogelijkheid aan hapjes om goed te kunnen borrelen. Denk aan gemengde snacks, zelfgemaakte fried chicken of vegetarische pittige loempia’s. We hebben zelfs de mogelijkheid om voor verschillende buffetten te zorgen. Deze mogelijkheid behoort wel tot het reserveren van onze zaal, maar aan mogelijkheden geen gebrek. Voor iedere smaak wat wils! Benieuwd naar onze borrelkaart?

Bieren van de tap voor een bedrijfsborrel
Tapkranen van de Pub Henry
Bier dat getapt wordt bij Pub Henry
Mannen die genieten van een bedrijfsborrel

Meer informatie

Even brainstormen over de bedrijfsborrel?

We vinden het vooral belangrijk dat we luisteren naar jouw wensen en behoeftes zodra je een te gekke bedrijfsborrel wilt organiseren. Dus wacht vooral niet te lang en neem contact met ons op. Op die manier kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat het zeker een succes wordt en dat er nog lang over wordt nagepraat op kantoor en tijdens de (koffie)pauzes.

Pub Henry VIII

Adres- & Contactgegevens

Openingstijden

Maandag

16.00 - 01.00

Dinsdag

16.00 - 01.00

Woensdag

11.00 - 01.00

Donderdag

11.00 - 01.00

Vrijdag

11.00 - 02.00

Zaterdag

11.00 - 02.00

Zondag

11.00 - 01.00