Zaal huren

Feestzaal bij Pub Henry VIII

Zaal huren voor jouw feesten, vergaderingen en borrels in het prachtige Valkenburg!

Overweeg je een sfeervolle zaal te huren voor je aankomende speciale gelegenheid? Dan heten we je welkom bij Pub Henry. Wij bieden de perfecte ambiance en faciliteiten waar we jouw speciale gelegenheid kunnen vieren. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum bedrijfsuitje of vergadering plant, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat deze ervaring onvergetelijk wordt.

Voor alle gelegenheden

Waarom een zaal huren bij de ''Pub''?

Pub Henry biedt een warme sfeer en het ademt van gezelligheid. Onze authentieke inrichting zorgt ervoor dat de gasten zich direct thuis voelen.

Pub Henry VIII ligt centraal in de Grote Straat in het prachtige Valkenburg. Daarbij is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

De zaal is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en een uitstekend geluidssysteem, zodat je moeiteloos presentaties kunt geven tijdens vergaderen en de muziek ten top is op je feest.

In onze zaal bieden wij een verscheidenheid aan buffetten aan. We bieden ook verschillende vergaderopstellingen en arrangementen zodat jouw gasten worden verwend met een aantal culinaire opties.

Man die een biertje drinkt in de ''pub''

Meer informatie

Neem contact op

Of je nu een formele vergadering, een bruisend feest of een informele borrel organiseert, bij Pub Henry vinden we het belangrijk dat jouw evenement een groot succes wordt. Een zaal huren in Limburg doe je bij Pub Henry! Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar  043- 601 04 16 of te mailen naar reserveren@pubhenry.nl. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Pub Henry VIII

Adres- & Contactgegevens

Openingstijden

Maandag

16.00 - 01.00

Dinsdag

16.00 - 01.00

Woensdag

11.00 - 01.00

Donderdag

11.00 - 01.00

Vrijdag

11.00 - 02.00

Zaterdag

11.00 - 02.00

Zondag

11.00 - 01.00