Feesten & Partijen

Feesten & Partijen

Heb je iets te vieren?

Heb je iets speciaals te vieren, dan ben je bij Pub Henry VIII aan het juiste adres. Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, vrijgezellenfeesten, babyshowers, bruiloften of andere feestelijke bijeenkomsten, ons zaaltje biedt de ideale ruimte om je gasten te ontvangen en een onvergetelijk feest te creëren.

We bieden een sfeervolle setting waar je samen met je dierbaren kunt genieten van een geweldige tijd. Wij ondersteunen je bij het plannen en organiseren van je feest, zodat je je kunt richten op niets anders dan het vieren van je speciale moment. 

Dat smaakt naar meer

Tot in de puntjes verzorgd

We bieden heerlijke buffetten aan: of je nu een borrelplank, een uitgebreid dinerbuffet of iets daartussenin wenst, wij hebben verschillende culinaire opties om aan je smaakvoorkeuren te voldoen. Samen bespreken we je wensen en zorgen we ervoor dat het buffet perfect aansluit bij jouw feest. Bij Pub Henry VIII streven we ernaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen en er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het afhuren van ons zaaltje voor uw vergadering, zakenborrel of bedrijfsfeest te bespreken. Meerdere verenigingen zijn u reeds voorgegaan en hebben bij ons hun thuis gevonden. Wij streven ernaar om uw zakelijke evenement tot een succes te maken, en kijken ernaar uit om u en uw zakelijke relaties te verwelkomen in onze sfeervolle pub in het hart van Valkenburg aan de Geul.